Fietspoint Benny Wolbers (fietsverhuur)

Voor zorgeloos fietsen!
Bij Fietspoint Wolbers in Meppel en Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Wij geloven dat hoge kwaliteit op de lange duur altijd wint.

Fietspoint Wolbers wordt gerund door het ervaren en deskundige team van Benny Wolbers. Wij zijn zeven dagen per week de fietsspecialist op het station sinds 1987. Van de eerste tot de laatste trein...

KOM NAAR FIETSPOINT WOLBERS VOOR:
-de aankoop van jouw fiets;
-het huren van een fiets;
-de reparatie van jouw fiets;

Wij staan bekend om onze snelheid en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij hanteren we natuurlijk bijzonder ruime openingstijden, zodat reparaties die 's morgens worden aangeboden veelal 's middags weer gereed zijn.

In onze vestigingen in Meppel en Hoogeveen hebben wij altijd een grote voorraad occasions, van studentenfiets tot A1 occasion. Tevens repareren wij alle merken fietsen, waar dan ook gekocht. Voor de aanschaf van fietsen van welk merk dan ook ben je bij ons op het juiste adres.

Verhuur is een belangrijke schakel in ons bedrijf, onze vloot bestaat uit een grote voorraad Batavus fietsen welke up-to-date zijn.

Kom eens langs in Meppel en Hoogeveen en zie met eigen ogen wat wij voor jou kunnen betekenen!

VERTROUWD ADRES VOOR UW FIETS
Benny Wolbers in Meppel en Hoogeveen heeft een goede naam hoog te houden als het gaat om fietsverkoop, verhuur van fietsen en fietsreparatie. In onze twee filialen bij de NS-stations in Meppel en Hoogeveen staan vakbekwame en vriendelijke medewerkers voor jou klaar om je van dienst te zijn.

Of het nu gaat om het adviseren over de aankoop van een gebruikte of nieuwe fiets, je een geschikte huurfiets aan te bieden of om jouw fietsreparatie te verzorgen. Wij doen het graag en snel.

Niet voor niets staat onze naam voor zorgeloos fietsen! Daarnaast kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld fietsonderdelen of het bagagedepot.Link: http://fietspointwolbers.nl