De Bibliotheek

Jong en oud weet de weg naar Bibliotheek Meppel. Boeken – ja natuurlijk - maar evengoed voor films, kranten en tijdschriften en nog meer. De bibliotheek kennen we, maar toch zijn er nog veel aangename verrassingen.
Naast een uitgebreide collectie dagbladen en tijdschriften is ook internet in de leeszaal van Bibliotheek Meppel. U kunt in de leeszaal gebruik maken van gratis wifi. Daarnaast heeft bibliotheek Meppel acht PC's beschikbaar voor leden en niet-leden van de bibliotheken. Voor leden is het gebruik gratis. Niet-leden betalen € 1,20 per halfuur. Thuis achter de computer kunt u de bibliotheek alvast bezoeken. Zet www.bibliotheekmeppel.nl bij uw 'favorieten'.

Dus ook voor de toeristen in Drenthe is een bezoek aan de bibliotheek zeker de moeite waard. Is het een dag wat minder goed weer, dan kunt u in de bibliotheek terecht voor een kop koffie en om de krant of tijdschriften te lezen. Hier hoeft u géén lid voor te zijn. Maar u kunt natuurlijk wel lid worden. Er is een toeristen-abonnement te koop (zie bij abonnementen), waarop je 20 boeken, tijdschriften dvd's e.d. kunt lenen.

Toeristische informatie
Uiteraard beschikt de bibliotheek over toeristische informatie in de vorm van boeken en folders over attracties en evenementen in de regio, wandel-, skeeler- en fietsroutes, plattegronden, telefoonnummers en adressen, enzovoort.

Link: https://www.bibliotheekmeppel.nl/

Contact

De Bibliotheek
Marktstraat 27, 7941 KP Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 14:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van De Bibliotheek voor de actuele openingstijden