CU Yoga

Yoga/meditatie/mindfullnes in Meppel en Nijeveen
CU Yoga is een Yogastudio gevestigd in het centrum van Meppel. Eigenaresse en Yogadocente Cindy Ugur geeft hier dagelijks groepslessen, 1 op 1 yogalessen en workshops. Tevens verzorgt zij iedere dinsdagavond yogalessen in Nijeveen.

Yoga
Het woord Yoga betekent 'verbinding'. Het levenstempo ligt tegenwoordig erg hoog en er wordt een stevig beroep op ons als individu gedaan. Yoga zorgt er met name voor dat de verbinding tussen lichaam, gedachten en gevoelens hersteld en behouden wordt.

Yoga kan je helpen af te remmen en jezelf beter te "voelen". Door te focussen op beweging, adem en het hier en nu, komen lichaam en geest in balans. Hierdoor leer je dichter bij je gevoelens te komen. Je wordt baas van je eigen lichaam, emoties en gedachten.

Na een yogales voel je je fysiek fitter en mentaal rustiger. Door middel van regelmatige beoefening leer je rust blijvend te integreren in je dagelijkse zijn. Tijdens de lessen leer je meer over kracht, balans en flexibiliteit. Je krijgt meer energie en kunt beter omgaan met stress.

Yoga is voor iedereen, op ieder niveau. Het is een manier van bewegen die voor alle leeftijden, maten en soorten geschikt is. Denk je dat yoga iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles, of neem contact op voor meer informatie.

Over CU Yoga
Met een baan in de zorg, een gezin en een druk sociaal leven, was yoga voor mij dé manier om tot rust te komen en balans te vinden.

Na een tijd volgen van yogalessen wilde ik meer over de filosofie en het anatomische aspect van Yoga weten. In 2019 en 2020 volgde ik de door Yoga Alliance erkende docentenopleiding bij SYY. Zo werd begin 2020 mijn bedrijf CU Yoga geboren.

Naast de afgeronde docentenopleiding blijf ik mij als Yogadocent jaarlijks verdiepen door (bij)scholing. Medio 2022 hoop ik te kunnen starten met de 3 jarige Yogatherapie opleiding te Amsterdam.

Mijn lessen geef ik zoals mijn persoonlijkheid is: Zen, Zijn, Zon en een vleugje Maan.

Link: https://cuyoga.nl/

Contact

CU Yoga
Zuideinde 18a, 7941 GH Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 10:00 - 21:15
Dinsdag: 18:45 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:15
Donderdag: 19:00 - 21:15
Vrijdag: 10:00 - 11:00
Zaterdag: 09:00 - 10:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van CU Yoga voor de actuele openingstijden