De Bloementuin

Gespecialiseerd in niet-alledaags bloemwerk, planten en woonaccessoires van topkwaliteit!
Onze sfeervolle winkel is gevestigd in een geweldig mooi jugendstil pand in het gezellige centrum van Meppel. De bloementuin is gespecialiseerd in niet alledaags bloemwerk, planten en woonaccessoires van topkwaliteit.

Wij stellen elk seizoen een bijzondere collectie samen bij onze leveranciers. Door middel van internationale beurzen die wij bezoeken zijn wij altijd opzoek naar nieuwe mooie bijzondere producten voor in de winkel en de webshop. Wij streven ernaar om onze producten zo te selecteren dat wij ons kunnen onderscheiden van anderen. Elk seizoen wordt onze winkel veranderd van kleur, opstelling en assortiment. Zo komt u iedere keer in een nieuw sprookje terecht.

Zowel de particulieren als de zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een abonnement. Elke week of bijvoorbeeld om de 2 weken bezorgen wij een mooi vers boeket op leenvaas, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Voor bedrijven hebben wij op basis van huren ook mooie zijde bloemen abonnementen. Zo heeft u elk seizoen nieuwe zijde bloemen staan waar u niets meer aan hoeft te doen.

Er zijn bloemen voor elke gelegenheid, geboorte, verjaardag, verhuizing, liefde, rouw of gewoon zomaar! Voor elk budget en gelegenheid kunt u bij ons terecht. Via de organisatie Fleurop waar wij lid van zijn kunnen wij ook bloemen voor u versturen door heel Nederland en de rest van de wereld!

Laat u verrassen, inspireren en kom gezellig langs bij de Bloementuin!


Link: http://www.bloementuin.net/

Contact

De Bloementuin
Hoofdstraat 73, 7941 AD Meppel


Openingstijden*:
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: Gesloten
*Openingstijden zijn een indicatie, bezoek de site van De Bloementuin voor de actuele openingstijden