Nieuwe chef-kok bij theaterrestaurant Ogterop

Eten voorafgaand aan een theatervoorstelling? Dat kan weer. Het restaurant in Ogterop is weer geopend, met een nieuwe chef-kok: Niek Bouma. Naast dit nieuwe gezicht in de keuken zijn Johan van der Meulen en Marissa Haasjes nog altijd het gezicht bij de bediening in Ogterop.
“Theaterrestaurant Ogterop heeft een goede naam en heeft in het verleden zelfs in de Lekker500 gestaan, een mooie kans om mij verder te ontwikkelen en de theatergasten een compleet avondje uit te bieden”, zegt Bouma. Hij heeft eerder gewerkt bij Sukade, de Bovenmeester in Steenwijk en restaurant Poppe in Zwolle.

Niek Bouma kookt met de seizoenen mee en wil gebruik maken van lokale leveranciers, ook wil hij graag zijn creativiteit kwijt kunnen. De gasten kunnen komend seizoen een menu verwachten met herfsttinten en gerechten zoals sukade met eekhoorntjesbrood en knolselderij en risotto met pompoen, ook is de bisque één van de favoriete gerechten van Bouma.