More trekt bezoekers uit hele land naar Meppel, ben jij er al geweest?

“Beauty comes in all sizes”. Het staat met grote letters op de muur achter de kassa. “Ik vind het een hele mooie uitspraak. Het past perfect”, zegt Christie van de Belt, storemanager van More in Meppel.
More is een nieuwe dames kledingwinkel in de binnenstad. “Waar veel winkels stoppen bij maat 42 of 44, beginnen wij juist bij maat 42.” In de winkel kunnen de dames terecht tot en met maat 54 of 56, afhankelijk van het merk.

“Wij hebben hier vier merken: Vero Moda Curve, Only Carmakoma, Vila Evoked en Pieces Curve. Nu hebben we juist heel veel kleur in de winkel hangen. Dat past goed bij het seizoen.”

Onderdeel van sterk draaiende Okay
De kleding omschrijft Van de Belt als trendy en betaalbaar. Ze vindt het mooi dat er nu een winkel voor is. More is onderdeel van Okay Fashion, dat ook in Meppel gevestigd zit.

Nicole ten Cate vertelt namens Okay Fashion & Jeans dat de keuze voor Meppel ‘eigenlijk simpel’ is. “Onze Okay-winkel draait er sterk en wij misten een plussize winkel met betaalbare collecties voor de moderne vrouw met een maatje maar.”

En nu draait ook de More-winkel in Meppel sterk. Van de Belt: “We krijgen heel veel mooie reacties. Er zijn al mensen vanuit Utrecht hier naar Meppel gekomen, om naar More te komen. Dat geeft wel aan dat het een uniek concept is.”

Inmiddels heeft More acht vestigingen, vooral in het noorden en oosten van het land. Daar komen de komende maanden nog eens 8 bij.