Kindcentrum Anne Frank

Kindcentrum Anne Frank is gevestigd op een centrale plek in de wijk Oosterboer. Op ons christelijk Kindcentrum is iedereen welkom.
Het is een warme en veilige plek waar wij ieder kind met liefde laten groeien en ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en tempo. Wij geven vorm aan ons onderwijs door aandacht te besteden aan de talenten en interesses van ieder kind. Hierbij hechten wij veel waarde aan kwalitatief goede methodes die aansluiten bij de benodigde vaardigheden van nu en in de toekomst.
Door onze samenwerking met o.a. wijkvereniging Oosterboer/Ezinge, MeppelActief, sportverenigingen, bibliotheek en Scala voor kunst en cultuur laten wij kinderen op een creatieve wijze kennis maken met de nabije maatschappij.

Binnen ons onderwijs staan de volgende kernwaarden centraal:
• Openheid en betrokkenheid
• Respect en vertrouwen
• Kansrijk en betekenisvol
• Inspireren en uitdagen
Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een fijne en plezierige tijd heeft binnen ons Kindcentrum en uitgroeit tot een persoon die optimaal functioneert binnen de samenleving.
Kindcentrum Anne Frank is één van de locaties van Stichting KindPunt. Hier vind je onderwijs en opvang onder 1 dak. Ouders kunnen bij ons doorlopend terecht voor onderwijs, kinderopvang, voorschoolse-/buitenschoolse opvang en peuterarrangementen (PlusKinderopvang).
Meer informatie: https://kindcentrum-annefrank.nl/

Contact

Kindcentrum Anne Frank
K.P. Laan 20, Meppel