Pitch&Putt Koekange

Pitch&Putt Koekange, de eerste golfbaan voor iedereen in Nederland Heb je altijd al een keer op een golfbaan willen spelen, probeer dan Pitch&Putt Golf. Geschikt voor iedereen en je hebt geen golfbewijs nodig.

De mooi gelegen Pitch&Putt-golfbaan in Koekange is de moederbaan van het Pitch&Putt in Nederland. De oorsprong van deze sport ligt echter in Ierland en Engeland. In ons Clubhuis Ierse Stijl proeft u de sfeer van het robuuste Ierse leven. Om vervolgens weer de baan op te gaan, waarbij het sportieve en het sociale element hand in hand gaan. Pitch&Putt Golf is sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar! Zowel voor een beginner als een geoefend golfer is het spelen van Pitch&Putt toegankelijk en uitdagend.

Na een korte instructie loopt u de baan op om de eerste bal te slaan. Zeker weten dat u nog eens terugkomt, want eenmaal het Pitch&Putt-gevoel en u blijft enthousiast. U speelt al vanaf €12,00 per persoon en voor gezinnen is er een speciaal tarief. Kijk hiervoor op de site van Pitch&Putt Koekange

Contact

Pitch&Putt Koekange
Weerwille 16, Ruinerwold

E
koekange@pitch-putt.nl
W
http://www.pitch-putt.nl
O
1 maart tot 1 december
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot zonsondergang.
Zon-en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten met
uitzondering van de zomervakantie!

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >