TONEEL: Judith Herzberg - Opgediept

11/04/2019 - Ogterop, Meppel


Na de beroemde trilogie ‘Leedvermaak’ / ‘Rijgdraad’ / ‘Simon’, over de stille impact van de Tweede Wereldoorlog op een Joodse familie schrijft Judith Herzberg met De Theatertroep nu een vierde deel passend bij deze tijd. De jonge spelers van De Theatertroep verdiepen zich in de stukken en personages en verhouden zich tot de thematiek en welke betekenis die voor hen heeft.

In ‘Opgediept’ arriveert een troep toneelspelers vergeefs in het theater. Ze wilden het vierde deel van de trilogie van Herzberg gaan zien: uitverkocht. Ze stellen zich voor hoe de voorstelling in de zaal zou kunnen zijn. Ze fantaseren over hoe het verdergaat met de personages en schieten haast ongemerkt in de rollen uit het stuk. Zo komen ze in de loop van de avond toe aan vragen waar ze, onder andere door de trilogie, nog mee worstelen. Theatercollectief De Theatertroep verovert met tomeloze energie en fris spel de Nederlandse theaters.

Tekst: Judith Herzberg en De Theatertroep. Spel: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser, Jasmijn Vriethoff.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/opgediept-judith-herzberg-de-theatertroep/11-04-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >