TONEEL: Hendrik Groen

23/01/2020 - Ogterop, Meppel
Tijd: 20:15


Knuffelbejaarde Hendrik Groen komt terug naar Ogterop! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat, net als in de vorige Hendrik Groen-voorstelling, uit jonge acteurs, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

In ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’ zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wilt u uw koor aanmelden, mail dan naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.

De pers over ‘Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken’:
“Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden” (Trouw ★★★★)
“Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.” (Theaterkrant)https://www.schouwburgogterop.nl/programma/hendrik-groen-zolang-er-leven-is/23-01-2020-20-15
TONEEL: Hendrik Groen - theater | Ontdek Meppel | Weet wat er speelt.