TONEEL: George & Eran

28/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


In deze Oerol-hit, het slotstuk van hun bewierookte trilogie, hebben George en Eran de sleutel gevonden om de poorten naar Wereldvrede te openen. In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale’, keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.

George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als dominoeffect over de wereld te verspreiden. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

Gouden Kalf
George won in het najaar 2017 een Gouden Kalf voor zijn acteerprestaties. Lees hier het interview met George Tobal in NRC Handelsblad van 5 oktober 2017.

Regie: Koos Terpstra. Concept, tekst & spel: George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël. Muziek: Pascal van Huls.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/george-eran-lossen-de-wereldvrede-op-de-finale/28-03-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >