TONEEL: De hereniging van de twee Korea's / 20 Scènes over de liefde

11/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Twee buren met een geheime liefde. Een bruidegom met een verleden. Een man met zijn dementerende echtgenote. En nog zeventien andere liefdessituaties. In een wervelende en licht absurdistische aaneenschakeling van twintig korte en langere scènes neemt het Nationale Theater, voorheen het Nationale Toneel, u mee langs de zeer menselijke lusten en lasten van de liefde: prille liefde, uitgedoofde liefde, verboden liefde, spannende liefde, liefde tussen vrienden, nooit vergeten liefde. Maar liefst negen acteurs spelen 51 rollen in een voorstelling die tintelt als een glas champagne.

Tekst: Joël Pommerat. Regie: Eric de Vroedt. Spel: Tamar van den Dop, Hein van der Heijden, Keja Klaasje Kwestro, Genelva Krind, Emmanuel Ohene Boafo, Alwin Pulinckx, Mark Rietman, Esther Scheldwacht, Betty Schuurman.

Gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling
Voor aanvang van deze voorstelling organiseren we een gratis inleiding. Wij raden u aan om (online) te reserveren voor de inleiding, zodat u zeker bent van een plaats. Bij stap 1 kunt u ook kaartjes voor de voorstelling én de inleiding bestellen. De inleiding begint om 19.15 uur in de Engelenbak.

Vriendenvoorstelling
Vrienden kunnen geen gratis kaarten meer bestellen voor deze voorstelling, het maximaal aantal vriendenkaarten is al bereikt.

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/de-hereniging-van-de-twee-koreas-20-scenes-over-de-liefde-het-nationale-theater-tamar-van-den-dop-stefan-de-walle-e.a/11-04-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >