Toneel: Buik

16/11/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Bob neemt zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar de Texelse duinen. Als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend. ‘BUIK’ is een komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes.

Vorig seizoen was ‘Een Flinke Linkse Vrouw’, ook een samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf Brandt Corstius, een groot succes in Ogterop.

Tekst: Aaf Brandt Corstius. Regie en spel: Marcel Musters en Lies Visschedijk.

Eigenzinnig!
Mugmetdegoudentand is een eigenzinnig Amsterdams theatergezelschap dat al meer dan dertig jaar succesvol theater maakt. Sinds twee seizoenen is ‘de Mug’ vaste bespeler van Ogterop en komen ze twee keer per seizoen naar Meppel. Zo konden onze bezoekers al genieten van ‘Een flinke linkse vrouw’,‘Gidsland’ en ‘De Eurocommissaris’. Dit seizoen komen ze met ‘BUIK’ en ‘SMOEDER’.

Op woensdag 3 april 2019 is ‘SMOEDER - 15 jaar later’ te zien van het gezelschap, een voorstelling van en met Marcel Musters en Maria Goos.


"Elk detail zit goed en Musters en Visschedijk spelen soepel en hartverwarmend."
**** de Volkskrant


"Musters en Visschedijk vormen een topduo, dat broer en zus met hun dromen en tegenslagen naar grote hoogten speelt."
**** Het Parool

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/buik-mugmetdegoudentand-marcel-musters-en-lies-visschedijk/16-11-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >