ONTDEK MEPPEL > ER OP UIT > EVENEMENTEN > TONEEL: AQUARIUM

TONEEL: Aquarium

01/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Vier topacteurs zijn te zien in een nieuwe komedie van dé toneelschrijver van dit moment: Nathan Vecht (o.a. ‘Kunsthart’, ‘In de ban van Broadway’). In regie van Aat Ceelen (o.a. ‘De Verleiders’).

Televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter betrekken hun nieuwe appartement. Nog vóór de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.

Tekst: Nathan Vecht. Regie: Aat Ceelen. Spel: Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens.

Gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling
Voor aanvang van deze voorstelling organiseren we een gratis inleiding. Wij raden u aan om (online) te reserveren voor de inleiding, zodat u zeker bent van een plaats. Bij stap 1 kunt u ook kaartjes voor de voorstelling én de inleiding bestellen. De inleiding begint om 19.15 uur in de Engelenbak.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/aquarium-pierre-bokma-jacqueline-blom-annick-boer-en-guy-clemens/01-03-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD