THEATER: Jakop Ahlbom - Innenschau

16/02/2018 - Ogterop, Meppel
Na zeven jaar maakt Jakop Ahlbom een remake van zijn voorstelling ‘Innenschau’. In deze absurdistische thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ahlbom gunt ons, met een mix van theater, illusionisme, acrobatiek en special effects, op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje in het onderbewustzijn van de mens. Zeven jaar geleden bewees hij al dat hij als geen ander op een humoristische manier pijnlijke situaties weet te verbeelden. Nu is ‘Innenschau’ zonder tekst en met nieuwe nummers van Alamo Race Track, terug in de grote zaal.

"De beeldtaal wordt bovendien kracht bijgezet door de goed uitgevoerde en energieke dans en mime tussendoor. De choreografie van de dans is uitgebalanceerd en origineel. Daarnaast is er nog de bijzonder geslaagde samenwerking met de band Alamo Race Track, die constant op het toneel is en het geheel van een muzikale omlijsting voorziet. De spanning van het verhaal wordt op de juiste momenten onderbroken door zoete popliedjes en scherpe gitaarsolo’s.” De Theaterkrant

Regie: Jakop Ahlbom. Muziek: Alamo Race Track. Spel: Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Kami-Lynne de Bruin, Yannick Greweldinger, Judith Hazeleger e.a.


https://www.schouwburgogterop.nl/programma/jakop-ahlbom-innenschau/16-02-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >