Theater: Drie (4+)

11/11/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Uit protest gaan de broertjes op reis naar oom Kees in Groningen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een voorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over ‘anders’ zijn.

Concept: Matthijs Rümke. Tekst: Bodil de la Parra. Regie: Dorien Folkers. Spel: Niek van der Horst, Erwin Boschmans, Felix Schellekens.

Toegang vanaf 4 jaar


NA AFLOOP PINDAKAASBAR!


Wegloop Workshop
Voorafgaand aan de voorstelling is om 13.15 uur de Wegloop Workshop. Ben jij weleens weggelopen? Waar zou je dan naartoe lopen? En welke avonturen maak je mee onderweg? Samen gaan we op een filosofische wegloopreis. Onderweg maken we avonturen mee, zingen we De paden op, de lanen in, maken we onze eigen loopchoreografie en fantaseren we over weggaan en weer thuis komen.

De workshop is gratis. Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Het is dan ook noodzakelijk om aan te melden voor de workshop via deze site (klik op KAARTEN BESTELLEN, zie stap 1) of bij de kassa van Ogterop."Een avontuur op de paar vierkante meter. Prachtig en aanstekelijk voorstelbaar gemaakt voor jong publiek."
**** de Volkskrant


"Drie is een pareltje”, “Ze spelen ontwapenend, schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart in gaat."
**** Theaterkrant


"Drie is een liefdevolle uitgeklede en muzikale ode aan Matthijs Rümke (…) ‘Drie stoelen een technicus. Meer heb je niet nodig."
Brabants Dagblad


"Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind. (…) Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling"
Theater en Musicalnieuws

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/drie-4-bontehond-en-maas-theater-en-dans/11-11-2018-14-30

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >