Pink Floyd Project

01/03/2019 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Volle zalen en goede recensies! Na het succes van hun vorige Acoustic Echoes-tournee komt Pink Floyd Project nu naar Ogterop met ‘50 jaar Pink Floyd - The Dutch Years’. Een unplugged theaterconcert, waarin de magie van de Nederlandse optredens van de iconische Engelse band, naar het theater wordt gebracht.

In ‘The Dutch Years’ speelt het tienkoppige Pink Floyd Project grote hits als ‘Comfortably Numb’, ‘Wish You Were Here’ en ‘Shine On You Crazy Diamond’. De concerten in ons land waren momenten die voor onvergetelijke herinneringen zorgden. Van Paradiso tot Ahoy, van het Amsterdamse Bos tot het Goffertpark én de allerlaatste keer dat Pink Floyd in Nederland was: in 1994 met drie concerten in De Kuip! En nu kunt u genieten in Ogterop.

Wouter Bessels, journalist/recensent voor o.a. de Meppeler Courant en tevens auteur van de Nederlandstalige biografie over Pink Floyd, schreef samen met zanger Chris Mustamu het scenario van de voorstelling. Voorafgaand aan het concert verzorgt Wouter een inleiding.

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/pink-floyd-project-50-jaar-pink-floyd-the-dutch-years/01-03-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >