Paard & Erfgoed

03/09/2018 - Boylerstraat 4, Boschoord


Op het terrein van Zorgboerderij de Eikenhof wordt Paard en Erfgoed op zondag 2 september 2018 voor de 11de keer gehouden. Het is een feestelijke dag voor iedereen die van het buitenleven houdt in het lommerrijke gebied van buurtschap Boschoord.

Een dag met paarden- en hondenshows, spektakel en plezier voor het hele gezin. Er zijn prachtige shows, leerzame demonstraties en adembenemende stunts. Met o.a. hersenwerk voor honden, dressuur door Adelinde Cornelissen, reddingshonden, prachtige Friese paarden van de Black Pearl, roofvogelshow, IJslanders, een show van Anne Kruger met eenden, geiten, honden en paarden, Western paarden, een show met shetlanders, schapen drijven, het Fries Paardenballet, schriktraining met Joyce de Vos en nog veel, veel meer.

De standhouders van de markt hebben zich weer volop aangemeld. Ruim 100 kramen met streekproducten, handgemaakte artikelen, paarden- en hondenspullen en brocante. Ook zullen de bezitters van de authentieke woonwagens en oude trekkers hun entree weer maken.

Tijdens deze dag kun je weer vol op genieten van verschillende activiteiten. Hierbij kunt u denken aan oude ambachten, boerderijdieren en paddocks met paarden. Kinderen vermaken zich daarnaast met de populaire ponyritjes (gratis) en het vliegend tapijt achter de Belgische Trekpaarden.

Kortom een dag vol plezier voor jong en oud georganiseerd door onze cliënten en medewerkers. De cliënten worden aangesproken op hun mogelijkheden en zijn betrokken bij de vele organisatorische activiteiten, die van belang zijn voor de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden die relevant zijn voor een geslaagde her- inpassing in de samenleving.

De cliënten en hun begeleiders zijn uw gastheer en gastvrouw voor deze dag. We ontvangen u graag op Paard en Erfgoed!

https://www.paardenerfgoed.nl/

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >