Opvliegers 4: Trossen Los

14/03/2019 - Ogterop, Meppel


Loes is door haar zus Lydia, een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Regie: Martin Michel. Spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford.

De rol van Antje Monteiro wordt overgenomen door Rian Gerritsen (onder andere van 'De Luizenmoeder').

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/opvliegers-4-trossen-los-rian-gerritsen-anouk-van-nes-sandra-mattie-joanne-telesford/14-03-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >