MUSICAL: A Simple Space

17/05/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Gravity & Other Myths (GOM) is een jonge Australische acrobatiekgroep die shows speelt over de hele wereld. ‘Back to basics’ lijkt het motto voor de voorstelling ‘A Simple Space’ die ze uitvoeren met zeven acrobaten en één muzikant. Op een grote zwarte mat laten ze spectaculair kunst- en vliegwerk zien waarbij ze de fysieke inspanning die dat kost niet verbloemen. Het is speels, creatief en razendknap tegelijk, en zoals dat bij goed circus hoort: adembenemend.

“This performance is literally breathtaking” vond TV Bomb. “A total triumph!” schreef The Guardian.


Adventure seats op het podium
Speciaal voor de avonturiers en omdat GOM het publiek graag dichtbij heeft, zijn er bij deze voorstelling ‘adventure seats’ op het podium. Als u voor de 'adventure seats' op het podium kiest, kunt u aangeven hoeveel plaatsen u wilt bestellen. Daarna klikt u niet op de button ZELF PLAATSEN KIEZEN. U krijgt dan 'vrije zit'-kaartjes. Onderaan de pagina klikt u dan op de button PLAATS IN WINKELMANDJE.

Als u een rij- en stoel in de zaal wilt kiezen en niet op het podium wilt zitten, geeft u aan hoeveel plaatsen u wilt bestellen en daarna klikt u op de button ZELF PLAATSEN KIEZEN. U kunt dan zelf uw rij- en stoel selecteren.

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/a-simple-space-gravity-and-other-myths-australie/17-05-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >