Ma (Hugo Borst) - Eric Corton

02/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Naar de bestseller van: Hugo Borst. Script: Marc Veerkamp. Regie: Benno Hoogveld. Spel: Eric Corton.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling Ma vindt een gratis inleiding plaats door een dramaturg, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Ma over? Waarom koos Solo Stories dit boek, van Hugo Borst, om een voorstelling van te maken? Hoe bewerk je een boek tot een theatermonoloog? Wat heeft acteur Eric Corton met het thema van de voorstelling? Na afloop van de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen. Voor het vormgeven van de inleiding wordt ook samengewerkt met Alzheimer Nederland en landelijke vereniging voor mantelzorgers Mezzo. Na het bestellen van uw voorstellingskaartjes kunt u uw kaartjes voor de gratis inleiding aan uw bestelling toevoegen.

’Ma’ is in al zijn intimiteit een juweel van een voorstelling


https://www.schouwburgogterop.nl/programma/ma-hugo-borst-eric-corton/02-03-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >