LIVE: Spetterende Letteren

18/10/2019 - Ogterop, Meppel


Chris Bernhart & de Spetterende Letterenband treden op tijdens het Boekenbal, het jaarlijkse prestigieuze glamourgebeuren in Amsterdam. Er zoemt echter iets geheimzinnigs rond: de schrijversbijeenkomst in Gasselteboerveen. Met zijspanmotor tuft Chris, die zelf in Drenthe opgroeide en nu in Amsterdam woont, naar de mysterieuze bijeenkomst. Wat volgt is een spannende speurtocht naar ‘roots’. Onderweg komt hij (op het beeldscherm) schrijvers tegen: Tommy Wieringa, Kader Abdolah, Paulien Cornelisse, Tom de Ket en Ronald Giphart. Ontdek de scherpe en beeldende muziek, met scheutjes Tom Waits en Maarten van Roozendaal.

Te gast zijn schrijver Özcan Akyol, KO brass (de blazers van Kyteman Orchestra, ook bij de afterparty!) en dichteres Ria Westerhuis.
Zang, vertellingen en contrabas: Chris Bernhart. Piano en accordeon: Charly Zastrau. Gitaren, ketels en zang: Jaap van der Panne. Saxofoons, zang en spel: Pieter Ubbels. Spel: Suzanna Jansen.

Mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Het Burgerweeshuis Meppel
Stichting Waarborgfonds Meppel

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/spetterende-letteren-ozcan-akyol-chris-bernhart-suzanna-jansen-e.a/18-10-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >