LIVE: SMOEDER - 15 jaar later

03/04/2019 - Ogterop, Meppel


Maria Goos over ‘SMOEDER’: “In 2004 hebben Marcel en ik ‘SMOEDER’ gemaakt; een vertelvoorstelling. De aanleiding was het overlijden van Marcel zijn moeder in 2002. Mijn moeder is in 1985 al gestorven. In‘SMOEDER’ vertellen we over hun Brabantse levens, over wie ze voor ons waren. ‘SMOEDER’ was een groot succes. We hebben het meer dan honderd keer gespeeld en er is een televisieregistratie van gemaakt. Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar verder dan die eerste keer dat we ‘SMOEDER’ speelden.

We hebben verloren, we hebben gewonnen. We leven nog. We spelen nog, we schrijven nog. We hebben nog lief. Hoe kijken we nu aan tegen de levens en de dood van onze moeders? En we noemen het: ‘SMOEDER - 15 jaar later’, want we vertellen het oude verhaal en ook het nieuwe verhaal. We zijn vijftien jaar ouder, vijftien jaar wijzer. Wat heeft de afgelopen vijftien jaar met ons gedaan? We zien je graag bij onze voorstelling.”

Tekst en spel: Marcel Musters en Maria Goos.


Op vrijdag 16 november 2018 is ‘BUIK’ van Mugmetdegoudentand in Ogterop te zien, met Marcel Musters en Lies Visschedijk.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/smoeder-15-jaar-later-mugmetdegoudentand-maria-goos-marcel-musters/03-04-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >