LIVE: Rob Orlemans & Half Past Midnight

29/09/2019 - Café La Porte, Meppel


Met Rob Orlemans & Half Past Midnight hebben we een Nederlandse topact met internationale allure op het programma staan. De spetterende bluesrock van Orlemans en zijn mannen Ernst van Ee en Piet Tromp kent zijn weerga niet.

De Nederlandse blues-rock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues en rock genre. Het power trio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a.in de Usa waar ook al twee albums zijn opgenomen. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter.

Rob Orlemans is zonder meer het "gezicht" van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rock gitaristen genoemd. Zijn ietwat doorleefd stemgeluid en enerverend gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening.

De line up van de band bestaat uit Piet Tromp op Bas, Ernst van Ee op Drums en Rob Orlemans op gitaar en zang.
Met deze stevige ritmesectie creëert Orlemans een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor een spetterende performance.


https://www.facebook.com/events/322460631817884/

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >