LIVE: Kaoru Iwamura's Magipodium

19/05/2019 - Zael, Meppel


Wat is het MagiPodium?

Kaoru's MagiPodium is een concert voor kinderen van 6 tot 99 jaar. Met toegankelijke klassieke muziek, een koffer vol verhalen en een historische piano forte in een intieme setting. Een interactieve middag voor jong en oud. Kaoru: ‘Het MagiPodium is mijn droomproject. Ik heb altijd al een kinderprogramma met de fortepiano willen doen om kinderen te laten ervaren hoe de klank van de piano klonk in de tijd van Mozart’.

Voor kinderen van 6 tot 99 jaar

Er staat een koffer op het podium. Kaoru neemt ons mee op een reis door de tijd met vrolijke dansstukken en een magische brief van Mozart. Beleef de klanken van de historische piano in een intieme setting. Een interactieve middag voor jong en oud.

Muziek van Mozart, Haydn en Beethoven. Met o.a. 'Fantasia' (circus), menuetten, en variaties op 'Olifantje in het bos'.

Over Kaoru

Kaoru Iwamura is geboren in Tokio, waar ze piano studeerde aan de Musashino Academy of Music. Haar passie voor de historische fortepiano bracht haar naar Nederland waar ze zich verder specialiseerde in de fortepiano aan de conservatoria van Den Haag en Amsterdam.

De Japanse fortepianiste Kaoru Iwamura is regelmatig te horen in solorecitals en in ensembles in binnen- en buitenland onder meer in Engeland, Oostenrijk, Duitsland, Italië en Japan.

https://www.zael.nl/collections/18-mei/products/kaoru-iwamuras-magipodium

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >