LIVE: Clean Pete

17/03/2019 - Ogterop, Meppel


Het popduo Clean Pete zingt zondag 17 maart a.s. hun prachtige verhalende Nederlandstalige popliedjes in onze foyer. Gratis.

Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent wellicht bekend met de opzienbarende verschijning Clean Pete. Tweelingzussen die net zo on-inwisselbaar als verwisselbaar zijn - en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. 


Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven.

Levendige strookjes van alledag die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer.“... sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs, die probleemloos passen tussen de wat meer ingehouden liedjes van weleer.” de Volkskrant ★★★★

zo 17 mrt 2019 | 16:00 uur
Foyer
GRATIS


https://www.schouwburgogterop.nl/programma/gratis-foyerconcert-clean-pete/17-03-2019-16-00

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >