ONTDEK MEPPEL > ER OP UIT > EVENEMENTEN > LIVE IN MEPPEL

LIVE IN MEPPEL

De vierde editie van het stadsfestival Live in Meppel vindt plaats op 9 en 10 september 2016. Traditioneel start Live in Meppel met het Prinsengrachtconcert op vrijdag 9 september. Op zaterdag 10 september vindt van 09.00 tot 16.00 uur het Kidsfestival plaats waarna we op zaterdagavond het festival afsluiten met Live in Meppel In Concert.

Ook tijdens de tweede editie van het Meppeler stadsfestival voert muziek de boventoon met op vrijdagavond 5 september het Prinsengrachtconcert. Welke artiesten dit jaar te bewonderen zijn, wordt in de loop van 2014 bekend Houd daarvoor www.liveinmeppel.nl in de gaten. De lat werd in 2013 hoog gelegd met optredens van solisten als Wouter Hamel, Elske DeWall, Karsu, wereldster Ed Kowalczyk en het Noordpoolorkest. ‘We verwachten ook dit jaar met spectaculaire namen te komen’, zo is de overtuiging van stichtingsvoorzitter Gino Spijkerman. ‘In ieder geval is er een basis gelegd om verder te gaan.’
Ook het zaterdagprogramma vertoont grote gelijkenis met het programma van 2013. Overdag het Kidsfestival en ’s avonds het concert Live in Meppel. Wie dit jaar BLØF opvolgt als hoofdact van Live in Meppel wordt in het voorjaar van 2014 duidelijk. Het stadsfestival wordt op zondag 7 september afgesloten met de Meppel Cityrun.

Meer informatie: www.liveinmeppel.nl

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >