Koopzondag (Fashion In The City)

30/09/2018 - Winkelcentrum, Meppel


Meppel staat koopzondag 30 september in het teken van ‘Fashion & Lifestyle’.
Op 2 podia op de Wheem en het Kerkplein wordt elk half uur een modeshow gegeven, gepresenteerd door ladyspeaker Meinou Teijken op de beats van verschillende DJ’s. Bovendien is er op het Kerkplein de Meppel Fitness League.

26 Toonaangevende winkels op gebied van dames-, heren-, kinder-, sport- en schoenmode en lingerie presenteren hun veelzijdige, sfeervolle najaarscollecties op de grootste catwalk van het noorden. Vanaf 13.30 uur wordt het publiek doorlopend getrakteerd op een swingende modeshow. Ook trendy mode met een Staphorster accent zal worden gepresenteerd tijdens ‘Staphorst op de catwalk. In de winkelstraten zullen modellen rondlopen met vintage fashion, mode uit vervlogen tijden.

Op het Kerkplein wordt de kick-off gegeven van de “Meppel Fitness League”. Een fitness wedstrijd waarbij 18 mannen en vrouwen strijden om de felbegeerde ‘MFL Kettlebell’. Degene met de meeste strength, endurance en performance zal deze wisseltrofee dit jaar voor het eerst ontvangen. De deelnemende sportscholen zijn Pure Power Gym, Crossfit Meppel en Bas van Wegen. Deze spectaculaire contest begint om 13.00 op het Kerkplein en wordt om het half uur afgewisseld met modeshows.

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >