KIDS: Bach voor baby's (± 4 t/m 14 mnd)

11/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Ogterop opent haar deuren voor de aller, allerkleinsten van ± 4 tot 14 maanden (kruipers). ‘Bach voor baby’s’ is dé manier om ze kennis te laten maken met klassieke live muziek terwijl ze kijken naar stimulerende, kleurrijke beelden die om hun heen geprojecteerd zullen worden. Een totaalbelevenis van muziek en visuals. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat.

Er is ruimte voor 35 baby’s en voor elke baby één begeleider op het podium van de grote zaal. De entree voor een baby én begeleider samen is € 17,50. Natuurlijk mogen er meer begeleiders mee. Er is dan geen plek op het podium, wel op de stoelen in de zaal. Een kaartje voor een extra begeleider is € 10,-.

‘Bach voor baby’s’ is een co-productie met Doomijn Kinderopvang en Hedon Zwolle.


Hoe te bestellen?

Bij AANTAL KAARTEN kunt u aangeven hoeveel kaarten u wilt bestellen, de baby en begeleider telt u als één.
Onder RANGEN EN TARIEVEN kunt u aangeven hoeveel daarvan extra begeleiders zijn à € 10,-.

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen met onze kassa via (0522) 25 42 42 en info@schouwburogterop.nl.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/bach-voor-babys-4-t-m-14-mnd-unieke-muzikale-belevenis-voor-de-allerkleinsten/11-03-2018-12-30

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >