FILM: The Bequiled

20/02/2018 - Filmhuis, Meppel


Remake van de gelijknamige film uit 1971 gebaseerd op het boek 'The painted devil' van Thomas Cullinan met Clint Eastwood in de hoofdrol.
Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog wordt een gewonde Yank opgesloten in een meisjesschool in het zuiden van de VS. De vrouwen vallen al snel voor zijn charmes. Er ontstaat echter een klimaat van haat en bedrog tussen de vrouwen onderling, en uiteindelijk ook tegen hem.

Sofia Coppola baseerde haar script op zowel de roman van Cullinan als Siegels verfilming uit 1971, met als verschil dat het verhaal in haar versie vanuit het standpunt van de vrouw verteld wordt.

Sofia Coppola, VS 2017, 94 min, thrillerdrama


Filmhuis Meppel vertoont films in de Engelenbak van Schouwburg Ogterop. De Engelenbak is een intieme zaal die plaats biedt aan ruim 100 bezoekers. De Engelenbak is ongeplaceerd, dat wil zeggen dat u op de avond van de film zelf een plaats kunt kiezen in de zaal.

Meer informatie: www.filmhuismeppel.com

Er is in principe geen pauze. Entree € 8,- inclusief drankje na afloop.
U kunt uw kaartje(s) niet betalen met bioscoopbonnen of Podium Cadeaukaarten.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/the-bequiled-filmhuis-meppel/20-02-2018-20-00

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >