DANS: Vier Verhalen en een Dag (6+)

24/03/2019 - Ogterop, Meppel


Spinvis zag met het realiseren van de ‘gedanste opera’ ‘Kintsukuroi’, een samenwerking met zijn partner Saartje van Camp en choreograaf Adriaan Luteijn van Introdans, een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Een ware ‘eyeopener’ die duidelijk smaakte naar meer. Met ‘Vier verhalen en een dag’, een sprookje over toekomst en vrijheid, gaan Spinvis en Introdans een nieuw avontuur aan. Spinvis en Van Camp voeren de muziek live uit.

Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? 'Vier verhalen en een dag' gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

Muziek/tekst: Spinvis en Saartje Van Camp. Choreografie: Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe i.s.m. de dansers. Regie: Timothy de Gilde.

Introdans is op donderdag 25 oktober 2018 in Ogterop te zien met ‘Moderne meisjes’.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/vier-verhalen-en-een-dag-6-spinvis-en-introdans/24-03-2019-14-30

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >