DANS: Conny Janssen Danst

20/03/2019 - Ogterop, Meppel


'BROOS’ is een sprankelende, fysieke voorstelling gedanst door een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers en verhaalt over de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaart u de hartenklop van diverse momenten in de tijd. Conny Janssen werkt voor ‘BROOS’ samen met Maartje Teussink, die live te horen zal zijn. Conny Janssen Danst is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland. Het werk van artistiek leider Conny Janssen staat bekend om de sterk fysieke en theatrale kracht van de dansers en de verrassende diversiteit van haar voorstellingen, waarin altijd de dans centraal staat.

Over zijn en verdwijnen
Over verwerven en verlies
Over branie en bedachtzaamheid
Over de tijd die doortikt en niet te stoppen is
Over het hier en nu tegenover het daar en toen

Maartje Teussink: “Voor ‘BROOS’ wil ik muziek ontwikkelen die gevoelig is, meegroeit met de dynamiek van de dansers, stuurt maar ook volgt. Het thema ‘broos’ herbergt voor mij kwetsbaarheid, die twee kanten heeft; een kant die bescherming nodig heeft en een kant die relativering zoekt.”

Reacties uit het gastenboek:
" Als je dit niet gaat zien krijg je voor eeuwig spijt! Wat een prachtige voorstelling!"
"Conny sleept je mee van het begin tot het eind. De dansers, Maartje, decor, licht doet de rest. Dank."
"Het was fantastisch!! Echt zo'n mooie voorstelling met prachtige muziek. Ik wil nog een keer."
"Prachtige herkenbare voorstelling. Ik was zeer ontroerd. Gelukkig ga ik gauw nog een keer! Kijk er nu alweer naar uit."https://www.schouwburgogterop.nl/programma/conny-janssen-danst-broos/20-03-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >