Conny Janssen Danst

21/03/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


Conny Janssen Danst is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland. Het werk van artistiek leider Conny Janssen staat bekend om de sterk fysieke en theatrale kracht van de dansers en de verrassende diversiteit van haar voorstellingen, waarin altijd de dans centraal staat. Na een succestour langs volle zalen, ook in Ogterop, gevolgd door lovende recensies in de pers en enthousiaste reacties van bezoekers, komt ‘INSIDE OUT’ terug. Choreografe Conny Janssen liet zicht voor 'INSIDE OUT' inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa.

Met live muziek van iET, Budy Mokoginta, Thierry Castel, Keimpe Zigterman.

"Vanuit dit prachtige openingsbeeld, waarin de individuen ondergeschikt zijn aan het geheel, breekt de choreografie langzaam open. (...) vloeiende en dynamische bewegingen, mooie solo's en duetten." (de Volkskrant)
“INSIDE OUT roept door de virtuositeit van de dansers, de aangrijpende muziek en de soms vervreemdende danstaal intrigerende vragen op die lang nazoemen in je hoofd.” (Meppeler Courant)

Gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling
Voor aanvang van deze voorstelling organiseren we een gratis inleiding. Wij raden u aan om (online) te reserveren voor de inleiding, zodat u zeker bent van een plaats. Bij stap 1 kunt u ook kaartjes voor de voorstelling én de inleiding bestellen. De inleiding begint om 19.15 uur in de Engelenbak.

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/conny-janssen-danst-inside-out/21-03-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >