Café des Chansons

24/02/2018 - Ogterop, Meppel


Charlotte Haesen & Tobalita Strijkkwartet.

Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Samen met het Tobalita Strijkkwartet bezorgt zij menigeen kippenvel en tranen van ontroering. Na het optreden in Podium Witteman bevestigden de vele enthousiaste reacties dat ‘Café des Chansons’ niet langer een publiek geheim mag blijven.

Odile Torenbeek (altvioliste bij het Nederlands Philharmonisch Orkest) hoorde Charlotte bij toeval zingen op de Noordermarkt in Amsterdam. Odile was direct onder de indruk van Charlotte en samen besloten ze te werken aan een chansons-programma met een strijkkwartet als basis. Het resultaat is een prachtig programma met de mooiste Franse klassiekers zoals ‘La bicyclette’ van Yves Montand, ‘Dis quand reviendras tu’ van Barbara en natuurlijk ‘Ne me quitte pas’ van Jacques Brel.

Tobalita Strijkkwartet: Robert Lis (viool), Tessa Badenhoop (viool), Odile Torenbeek (altviool), Anjali Tanna (cello).

- Wegens grote belangstelling verplaatst naar de Grote zaal -

'Café des Chansons' is wegens grote belangstelling verplaatst naar de Grote zaal! Natuurlijk hebben we eerst wél mooie plaatsen geblokkeerd voor de bezoekers die in een vroeg stadium een vrije zit-kaartje hebben geboekt, zodat zij op de avond van de voorstelling mooie plaatsen kunnen kiezen in de zaal.

"Charlotte Haesen overdondert met haar frisse, onopgesmukte vertolking van chansons."
-Het Paroolhttps://www.schouwburgogterop.nl/programma/cafe-des-chansons-charlotte-haesen-tobalita-strijkkwartet/24-02-2018-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >