CABARET: Patrick Nederkoorn

24/10/2019 - Ogterop, Meppel


Vriendenvoorverkoop 2019-2020 - Wilt u ook voorrang en korting? Word Theatervriend!
Van dinsdag 7 mei, 11.00 uur t/m woensdag 15 mei kunnen Theatervrienden van Schouwburg Ogterop met voorrang én korting kaarten bestellen voor theaterseizoen 2019-2020 (als ze ingelogd zijn op deze site).
Wilt u dat ook en bent u nog geen Theatervriend, klik dan hier om Theatervriend te worden. U kunt ook bellen met de kassa via (0522) 25 42 42 (maandag t/m vrijdag). Als u geen Theatervriend bent, kunt u vanaf donderdag 16 mei 11.00 uur uw kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen.


Patrick Nederkoorn kent u misschien als gastheer van onze Seizoenspresentaties! Wat u misschien niet weet is dat hij gemeenteraadslid is geweest. Zijn derde avondvullende programma gaat over liefde en politiek. Deze verhalenverteller pur sang gaat op zoek naar wat hem bezielde om ooit raadslid te worden. Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Welke lege woorden sprak hij uit? ‘Ik betreur de ophef’ is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. ‘Ik betreur de ophef’ kreeg vorig seizoen lovende recensies.

Winnaar Annie M.G. Schmidt-prijs
Patrick Nederkoorn, Jan Beuving en Tom Dicke wonnen in april 2019 de Annie M.G. Schmidtprijs voor Beste Theaterlied van het seizoen. Ze ontvingen de prijs voor het lied Die Geur, afkomstig uit het theaterprogramma 'Leuker kunnen we het niet maken'.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/patrick-nederkoorn-ik-betreur-de-ophef/24-10-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >