CABARET: Matroesjka - Brainwash

17/04/2018 - Schouwburg Ogterop, Meppel


'Brainwash' van Matroesjka kan wegens ziekte van één van de Matroesjka's niet doorgaan op zaterdag 10 februari 2018. De voorstelling is nu op woensdag 17 april 2019 in Ogterop te zien.

In ‘Brainwash’ fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze je brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar ‘Brainwash’. Je weet dat je het wilt. Het technocabaretduo Matroesjka was twee seizoenen geleden onderdeel van onze Blind Date Verrassingsvoorstelling. En verrassen dat deden ze! Op veler verzoek nu terug in Ogterop!

Regie: Rutger de Bekker (De Vliegende Panters). Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb en Janneke Rinzema.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/matroesjka-brainwash-153/17-04-2019-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >