CABARET: Janneke de Bijl

15/01/2020 - Ogterop, Meppel


Verplaatst naar de Grote zaal!
Wegens grote belangstelling is de voorstelling van Janneke de Bijl verplaatst naar de Grote zaal. Voor de bezoekers met een kaartje Engelenbak, hebben we mooie plaatsen in de Grote zaal geblokkeerd.

In haar debuutvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’ is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?
Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. “Verbazingwekkend sterke debutant. (…) Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.” (Dagblad van het Noorden, Jacques d’Ancona)

Regie: Wimie Wilhelm. Tekst: Janneke de Bijl. Muziek: Janneke de Bijl en Johan Hoogeboom.https://www.schouwburgogterop.nl/programma/janneke-de-bijl-zonder-zin-kan-het-ook/15-01-2020-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >