Barrel food Truck Fest

22/06/2019 - Bleekerseiland, Meppel


Op 22 en 23 juni wordt het Bleekerseiland in Meppel omgetoverd tot het BARREL Food Truck Fest. Tijdens dit smakelijke festival kan er genoten worden van verschillende foodtrucks met een groots aanbod. Op BARREL vind je de lekkerste streetfood gerechten uit alle windstreken.
Tijdens de eerste BARREL van dit zomerseizoen is de keuze weer reuze! Van indiaans tot verse friet tot Thaise heerlijkheden, niets is te gek. Er zijn foodtrucks in alle vormen, kleuren en maten. Alleen de trucks op zich, zijn al de moeite waard om een kijkje te komen nemen.
Een voorbeeld van één van de foodtruckers is Aroi Thai. Aroi Thai serveert de meest heerlijke Thaise gerechten, zoals Pad Thai, Khaeng Phed en Butterfly Shrimps. Ook is Patrick van PP Mangerie aanwezig zijn met heerlijkheden als oerbroodjes pulled pork, burgers, spareribs en een veggie Mexicaanse wrap. Naast dit alles is er natuurlijk veel meer in het assortiment.
Kortom BARREL Food Truck Fest is dé plek voor echte food lovers met het ruime assortiment en niet te vergeten de kenmerkende festivalsfeer van BARREL. Kom genieten van heerlijke gerechten, frisse drankjes en proef de sfeer van BARREL.
BARREL is voor het hele gezin! Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan met contant geld afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar en bij de meeste trucks kan er ook worden gepind.

Bleekerseiland Meppel | Toegang = GRATIS

Zaterdag 22 juni 14.00 – 00.00 uur
Zondag 23 juni 14.00 uur – 21.00 uur

LEAVE NO TRACE
Tegen een kleine vergoeding hebben we speciale eigen BARREL glazen. Bij je eerste bestelling betaal je daar een éénmalige bijdrage van €1 voor. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuw, schoon exemplaar met daarin je bier, wijn of fris.
Je glas mag je houden en helpt daarmee mee om heel veel plastic en afval te besparen!
Volg de laatste updates van BAREL Food Truck Fest op Facebook, Twitter en Instagram

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >