AFGELAST: TONEEL: Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors

14/05/2020 - Schouwburg Ogterop, Meppel


De Avonturenkaarten voor Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors zijn helaas uitverkocht. U kunt nog wel kaartjes voor het reguliere tarief bestellen. Een overzicht van de Avonturenvoorstellingen waarvoor nog Avonturenkaartjes beschikbaar zijn, vindt u hier.

Adelheid Roosen, Lineke Rijxman, Titus Muizelaar en George Groot, vier spelers met verweven levens en liefdes, onderzoeken in een speels ritueel de staat van de liefde en of het oog inderdaad de spiegel van de ziel is als je er genadeloos in kijkt. Hij, de Dikke, verliefde zich ooit in haar, de Kleinste van de twee vrouwen. Daarna verliefde de Grootste van de twee vrouwen zich in de Dikke. En zo ontmoetten de Kleinste en de Grootste vrouw elkaar. En zij, de Grootste van de twee vrouwen, ontmoette ooit ook de Oudste van de twee mannen en houdt vanaf dat moment immer van hem. Op een dag ontdekten zij gevieren de schoonheid van de vraag. Of is het pijnlijk deze te stellen? Of te beantwoorden?

De voorstelling ‘Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors’ is een co-productie van mugmetdegoudentand en Adelheid+Zina.

Regie: Luk Perceval. Tekst en spel: Lineke Rijxman, Adelheid Roosen, Titus Muizelaar en George Groot.

In de Engelenbak
Deze voorstelling was oorspronkelijk bedoeld voor onze Grote zaal. De voorstelling is af, beleefde onlangs een zeer succesvolle première en heeft in verschillende theaters gespeeld. Gebleken is dat de voorstelling niet tot z'n recht komt als deze gespeeld wordt in een reguliere schouwburgopstelling. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers als het ware bovenop of zelfs tussen de acteurs en het spel zitten, is de voorstelling verplaatst naar onze vlakke-vloerzaal, de Engelenbak. Deze zaal is ongeplaceerd, dit betekent dat bezoekers op de avond zelf, plaats kunnen nemen op de tribune of op de stoelen die op het speelvlak geplaatst worden.

https://www.schouwburgogterop.nl/programma/rijsen-rooxman-dedikkemuiz-sjors-lineke-rijxman-adelheid-roosen-titus-muizelaar-en-george-groot/14-05-2020-20-15

Meppel is van iedereen en vermarkten doen we samen!

Download hier het 'Meppel diep geluk' logo.
DOWNLOAD
DOWNLOAD >